marți, 27 martie 2018

In luna decembrie cresc preturile de rent a car

Luna decembrie si sezonul de vara sunt lunile cu preturile cele mai mari din piata de rent a car. In momentul de fata aceste doua perioade au preturile extrem de ridicate, deoarece cererea ajunge sa depaseasca oferta.

De ce cresc preturile in luna decembrie in rent a car?


In luna decembrie se observa cum preturile la inchirierea unei masini cresc semnificativ.

Cresterea preturilor se datoreaza si cererii ridicate din luna respectiva. Din ce in ce mai multi romani au ales sa plece peste hotare la munca, iar sarbatorile ofera o ocazie de a se intoarce in tara.

In luna decembrie majoritatea celor care lucreaza in strainatate se intorc in tara pentru a-si petrece sarbatorile cu cei apropriati si inchiriaza o masina pe parcursul zilelor pe care le petrec in tara.

Astfel apar din ce in ce mai multe cereri pentru firmele de rent a car care nu au destule masini in flota pentru a face fata tuturor comenzilor.

Pentru a-si recupera banii pierduti din cauza deficitului de masini, firmele de rent a car cresc preturile masinilor pe durata lunii decembrie.

Costurile suplimentare pentru decembrie in rent a car

La cresterea preturilor se adauga si alte costuri suplimentare despre care noi o sa vorbim in continuare.

In afara de costurilor suplimentare ce sunt reprezentate de taxe aditionale vor creste si preturile pentru inchirierea unei masini.

In primul rand va trebui sa platiti mai mult la benzinarie. Pe timpul iernii masina consuma mai mult combustibil decat in celelalte luni ale anului. Acest lucru este datorat suprasolicitarii motorului pentru a putea functiona in conditii normale.

De asemenea sistemul de aer conditionat va avea un impact puternic asupra consumului de combustibil.

In cazul in care veti dori sa mergeti la munte cu masina inchiriata va trebui sa platiti in plus pentru lanturile de iarna si pentru cauciucurile de iarna. Aceasta situatie se aplica imediat la inceputul lunii decembrie.

Acestea fac parte din costurile aditionale ce sunt obligatorii in perioada de iarna.

Nu aveti permisiunea de alege aceste elemente aditionale. Spre exemplu: Alegerea sistemului de navigatie este la alegerea dumneavoastra. In schimb cauciucurile de iarna vor fi obligatorii.

Cam atat pentru modul in care se comporta preturile din luna decembrie pe partea de rent a car.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu